Hervormd Lyceum Zuid te Amsterdam

  • Hervormd Lyceum Zuid te Amsterdam

Het Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam is volledig van het gas af en is een Frisse School geworden. Voordat het zover was, moesten er wel wat hindernissen genomen worden.
Met creatief denken, veel ervaring en een goede samenwerking is er voor elk probleem wel een oplossing te vinden. “Het was een uitdaging, maar we zijn trots op het resultaat”, Jos van Herwijnen van Nijburg Klimaattechniek.

Soepele samenwerking
“Het is een kunststukje geworden”, zegt Jos van Herwijnen, projectleider bij Nijburg Klimaattechniek. “Alles is schuin en scheef. Ook de technische ruimte staat ramvol. We hebben het met de schoenlepel moeten inpassen.” “In een oud gebouw heb je maar beperkte ruimte tussen de plafonds”, zegt Bram Ockhuizen. “In nauwe samenwerking met Nijburg Klimaattechniek hebben we alles ingemeten. De zoldervloer moest ook verlaagd worden om de luchtbehandelingskasten te kunnen plaatsen. Het was echt kruip-door-sluip-door.”

Onlangs verscheen er een interview in Installatietotaal over dit mooie project. Lees hier het hele artikel:Sector: Onderwijs
Type: Renovatie
Locatie: Amsterdam
Opdrachtgever: Lomans Totaalinstallateur
Installateur: Lomans Totaalinstallateur

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg.nl +31 598 361 236

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden