Project Libertas

  • Project Libertas

Groningen, bij uitstek een studentenstad. Om meer woonruimte te creëren voor de studenten in de stad. Is op 17 juni 2021 de bouw gestart van de woontoren genaamd project Libertas. De toren is bedoeld voor internationale studenten van de Rijksuniversiteit Groningen.

De woontoren bestaat uit 18 woonlagen en wordt gebouwd middels de bouwcombinatie casco met tunnelbekisting. Kenmerkend voor deze methode is snelheid. Voor onze opdrachtgever was het dan ook van belang de strakke planning die hier liep te waarborgen.

De samenwerking tussen de partijen is door de goede en reeds lange relatie tussen installateur Comfort Partners, Solid Air Climate Solutions en Velu Klimaattechnische Groothandel (beide onderdeel van de Nijburg Industry Group) tot stand gekomen. Goed advies, korte lijnen en ondersteuning zijn daarbij mede bepalend geweest. Door de krachten van Solid Air Climate Solutions en Velu Klimaattechnische groothandel te bundelen, hebben wij voor dit project een totaaloplossingen kunnen bieden. Van luchtbehandelingskast tot rooster.

De eerste studenten kunnen in september 2023 hun nieuwe woning betrekken. Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn.

Bekijk hier onze andere projecten.

Sector: Woningbouw
Type: Nieuwbouw
Locatie: Groningen

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg.nl +31 598 361 236

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden