Napoleon Grills & BBQ te Tiel

Solid Air Climate Solutions voorziet Napoleon Grills van luchttechnische componenten.

Het Canadese Wolf Steel is onder de merknaam Napoleon Grills de tweede grootste fabrikant van barbecues en buitenkeukens. Om alle werknemers en artikelen te huisvesten is in Tiel hun nieuwe thuishaven gebouwd. Vanuit dit 22.000 m2  grote nieuwe warehouse met 20 laaddocks worden onder meer de filialen van Intratuin beleverd met barbecues.

Bijzonder aan dit nieuwe pand is de gevel dat schuin wegloopt, dit maakt het geheel geen ‘rechte doos’. Vaak worden schuine gevellijnen niet praktisch gevonden. Zo had de keuze voor een getrapte vorm ook gemaakt kunnen worden, alleen gaat er dan veel kostbare palletruimte verloren.

Het ontwerp is afkomstig van Conferm. Het werktuigbouwkundige deel is uitgevoerd door Megens Installaties uit Druten. Om te zorgen voor een goede toevoer van gekoelde en verwarmde lucht heeft Solid Air Climate Solutions met trots de wervelrooster type RFTM geleverd. Deze wervelroosters zijn uitstekend toepasbaar in variabele volume systemen. Daarnaast is ook het geperforeerde rooster type PRIMON(= zicht dicht) geleverd welke geschikt is voor het doorvoeren van lucht naar het plafondplenum zonder “doorkijk”.

Sector: Distributiecentra
Type: Nieuwbouw
Locatie: Tiel
Ontwikkelaar: Conferm
Installateur: Megens Installaties

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg.nl +31 598 361 236

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden