Woningbouwvereniging Haag Wonen te Scheveningen

  • Woningbouwvereniging Haag Wonen te Scheveningen

In het mooie Scheveningen worden door woningbouwvereniging Haag Wonen 116 woningen onder handen genomen. De drie flats aan de Pinkstraat, Loggerstraat en Sleepnetstraat worden verbetert en verduurzaamd. De woningen worden onder andere voorzien van nieuwe kozijnen, geïsoleerde voordeuren én gevelisolatie. De huizen worden hierdoor een stuk energiezuiniger.

In opdracht van Hemubo levert Velu de innovatieve renovatiekit. Door eerdere ervaringen met Velu weet Hemubo wat ze kunnen verwachten en hebben ze zelf een opzet gemaakt met welk systeem ze willen ventileren. Doordat er niet in de shuntkanalen geboord kan worden is de renovatiekit dé oplossing om het ventilatiesysteem brandwerend af te werken. Om eventuele roestvorming te voorkoming is de kit gemaakt van aluminium i.p.v. sendizmir verzinkte staal.

De renovatiekit bestaat uit een box met een afneembaar deksel, waarin alle componenten zijn verwerkt. De regelklep, een eventueel extra afzuigpunt voor de wasemkap en ruimte voor de in de brandscheiding gemonteerde brandklep.

De verwachting is dat begin volgend jaar alle woningen klaar zijn.

Sector: Woningbouw
Type: Renovatie
Locatie: Scheveningen
Opdrachtgever: Haag Wonen
Installateur: Hemubo

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg.nl +31 598 361 236

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden