Plus Ultra II te Wageningen

Op de campus van Wageningen University & Research is in 2019 gestart met de nieuwsbouw van Plus Ultra II. Plus Ultra II faciliteert onderzoek rond de thema’s voeding, landbouw, duurzaamheid en gezondheid. Plus Ultra II biedt ruimte voor open en gesloten kantoren, diverse laboratoria, pilot plants en overige onderzoeksruimten. Daarnaast zijn er gedeelde faciliteiten, zoals vergaderruimten, informele zithoeken, sanitaire voorzieningen en koffievoorzieningen. In opdracht van Instaan Installaties heeft Solid Air Climate Solutions onder andere de inductie units en de variabel volumeregelaars mogen leveren voor het project wat streeft om het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL Excellent te behalen.

INDUCTIE UNITS VOOR KLIMAATBEHEERSING

Plus Ultra II is duurzaam ontwikkeld. Om het duurzaamheidscertificaat BREEAM-NL Excellent te behalen, wordt er geïnvesteerd in onder andere efficiënte installaties. Zo wordt een nieuw thermisch opslagsysteem geïnstalleerd om de nodige verwarming en koeling voor het gebouw te bieden. Voor het verwarmen en koelen van het gebouw wordt er onder andere gebruik gemaakt van inductie units van Solid Air. Inductie units geven een behaaglijke en gezonde leef- en werkomgeving, hoge energie efficiency, minimale onderhoudskosten en uitgebreide architectonische mogelijkheden.

Inductie Units worden steeds vaker toegepast in moderne gebouwen voor ventilatie- en klimaatbeheersing omdat ze minimaal ruimte in beslag nemen in het gebouw en een laag geluidsniveau hebben. Door de uitgebreide range aan Inductie Units is voor vele gebouwtypen – denk aan kantoren, ziekenhuizen, hotels, scholen en winkels – een goede oplossing beschikbaar.

Sector: Kantoren
Type: Nieuwbouw
Locatie: Wageningen
Opdrachtgever: Kadans Science Partner
Installateur: Instaan Installaties

Heeft u een vraag?
Wij helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van Nijburg Industry Group.
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact@nijburg.nl +31 598 361 236

Altijd op de hoogte?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden