Divisie Installatie

Specialisten in luchttechniek

De divisie Installatie van de Nijburg Industry Group bestaat uit de bedrijven Nijburg Klimaattechniek en Solid Air Climate Ceilings. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in engineering, projectvoorbereiding, begeleiden, monteren en inregelen van complete luchtkanaalsystemen en klimaatplafonds voor de utiliteitsbouw, industrie, retail en datacentra. Dit geldt zowel voor nieuwbouw, als voor renovatie. Door de vakkundigheid van onze collega’s en de kwaliteit van onze projecten zijn we uitgegroeid tot internationaal werkende organisatie. Om processen te borgen en om de gewenste kwaliteit te kunnen garanderen, zijn we lid van de LUKA, gecertificeerd volgens ISO-9001 en beschikken we over het VCA**-certificaat. 

Nijburg Klimaattechniek

Nijburg Klimaattechniek is één van de weinige luchttechnische bedrijven die alle disciplines in eigen huis heeft, zoals engineering, productie en montage. Met meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid nemen de ervaren projectleiders u de coördinatie van uw totale project van begin tot einde graag uit handen. Nijburg Klimaattechniek werkt in heel Europa voor diverse ontwikkelaars en installatiebedrijven. De projecten reiken van kleinschalige projecten als woningbouwproject tot en met de coördinatie van grootschalige complexe projecten, waarin vaak meerdere gebouwfuncties worden gecombineerd. Op het gebied van gegevensuitwisseling met de klant via Autocad en Revit loopt Nijburg Klimaattechniek voorop.

Bezoek de website

Solid Air Climate Ceilings

Sinds 1986 hanteert Solid Air Climate Ceilings de hoogste standaard voor comfortbeleving in woon- en werkomgevingen. Dit doet zij door het ontwikkelen, leveren in monteren van duurzame systemen op het gebied van klimaatplafonds, inductie units en hybride plafonds. Door de continue uitdaging om producten te ontwikkelen die bij de eindgebruiker passen, de technische eisen van een gebouw en de esthetische wensen van een architect wordt deze hoogste standaard gehandhaafd. Niet voor niets is Solid Air Climate Ceilings op het gebied van inductie units marktleider in Nederland met maar liefst 68% van het marktaandeel!

Bezoek de website