Divisie Verkoop

Totaaloplossingen voor een gezond binnenklimaat

De divisie verkoop van de Nijburg Industry Group bestaat uit de bedrijven Solid Air Climate Solutions, Solid Air International en Velu Klimaattechnische Groothandel. Met deze bedrijven leveren wij een compleet assortiment aan luchttechnische componenten voor woning-, utiliteits- en scheepsbouw en daarmee de installatiemarkt. Door het geven van heldere adviezen aan de voorkant, snelle levering middels onze webshop en een goede service nadien, zijn we een veelgevraagd partner voor de gehele bouwkolom. Van opdrachtgever & adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

Solid Air Climate Solutions

Solid Air Climate Solutions één van Nederlands meest vooruitstrevende producenten van geavanceerde en duurzame binnenklimaatoplossingen. Sinds 1986 worden de Solid Air producten met succes toegepast in onder andere utiliteit, industrie, woningbouw, retail, onderwijs en gezondheidszorg. Solid Air is een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs en denkt mee met architecten.  Door een eigen R&D, productiefaciliteiten en eigen testruimte denken de collega’s van Solid Air – in het leveren van oplossingen op maat.

Bezoek de website

Velu Klimaattechnische Groothandel

In Nederland is Velu dè klimaattechnische groothandel voor innovatieve oplossingen passend bij de hoge eisen die worden gesteld aan goed binnenklimaat in de woningbouw en utiliteit. Sinds 1988 worden de producten succesvol toegepast in nieuwbouw, renovatie en transformatie projecten. Als totaalleverancier ontzorgt Velu haar klanten, door het leveren van complete systemen op basis van gedegen technisch advies van onze engineeringsafdeling.

Velu werkt daarnaast samen met een aantal vaste leveranciers, zoals Solid Air Climate Solutions, Zehnder en Renson. In de webshop webshop.velu.nl zijn meer dan 15.000 artikelen te vinden, welke grotendeels voorradig zijn. Velu onderscheidt zich in de markt door een goede logistieke service, waaronder een korte levertijd en ordercompleetheid.

Bezoek de website